13 Weeks

Normal ka masok week ni dh kencing rasa nak kencing lg sbb sblm masok week 13 ni kerap kencing tp jarak sikit la.

80 Các câu trả lời

samalaaa 13 weeks😂. lagi2 musim sejuk ni. adoi. pstu sy kerap gk kena kncing kotor.

normal..saya punya x tahan hritu terkencing je sikit dlm seluar🤣pdahal baru 9 weeks

Sama mcm saya dh kencing rsa nk kencg lg. Tmbh klau mnum Air xdan bpa minit nk kencg.

kan...penat asyik g toilet je...kite dh la kerja transport..jenuh tahan kencing eh

Normal, sy kalo kelua belum dpn pintu tk sempat naik atas dh kencing lam suar 🤣

Sama... Mmg kerap kencing.. Kdg2 penat nk ulang alik toilet hehe😂 13weeks+jgak

sama lh sis saye pon mcm tu kdg ii sampai bersin or batuk sikit pon terkencing

sama laa sye pun.. msalah nye.. minum pun x berhenti.. kering je tekak ni..

saya pernah ..sampai terkencing atas tilam ketika tidur..tau2 basah je..haha

eiii sama lah.. padahal baru je kencing, eh tibe nak kencing lagi🤣🤣