13 Weeks

Normal ka masok week ni dh kencing rasa nak kencing lg sbb sblm masok week 13 ni kerap kencing tp jarak sikit la.

80 Các câu trả lời

saya 18 weeks. bangun dlm 4-5 kali satu mlm semata nak kencing. terasa mcm pundi penuh pahal kencing takde la sikit tapi xde la banyak juga.

Sy dari awal kehamilan lagi sebelum tau pregnant dah start kencing².. Kdg x puas kencing.. Terutama bila time nak tdo.. 🤦‍♀️😅

sma kadg sy tekencing katslua hahaha

2y trước

Sy pun sama... Kdg x sempat.. Xleh dah nak tahan.. Pulak tandas kat bawah, bilik kat atas.. 😅Huhu

Saya da smpai pakai pad POISE tu.. Sbb selalu terkencing kt seluar.. Xleh tahan kencing... Sementara nk berlari ke tndas tu🤣🤣🤣

Normal terutama trimester 1 dan 3. Sy rasa spnjg kehamilan sy nk kencing je hehe.

2y trước

sme ingatkan kenapa la asyik kencing je tkut jugak

sama lh sis sya pun begitu jgk hahahah . kdg wlpun tdor mati2 stil trbgun sbb mhu kencing 🥹. sbb doktr marh klu kurg minum airrr

normal sis saya 12 week memng ulang alik g tandas jee..dah lh tempat kerja dngn tandas 15min huhuhu terus terkencing dlm seluar

Saya pun sama asyik terkencing kencing jee. Tak boleh tahan. Tapi mcam mana nak tahu kencing kita kotor atau tak?

3y trước

kencing kotor biasanya kita akn rasa sakit kt kemaluan bila nk kencing n kncing jd x lawas,klu xde rasa tu mknanya normal la

sama la sy pun, dh masuk 13 weeks ,air kencing nye dh mcm air mineral kale die eheheh

3mo trước

saya x kuat minum air lah..asal minum confrm muntah🤮

saya pun sama 13w nie memang kerap sangat nk kencing...x kirala mkn sikit ke banyak ke sama jer asyik nk terkencing jer..