Kulit Menggelupas

Normal ka kulit menggelupas,lebih² lagi bahagian muka dan bibir diawal kehamilan? Please respond. Tq

15 Các câu trả lời

Saya bahagian muka dan badan, kat area dada, semua menggelupas. Jadi merekah mcm kulit kering tu. btw sy 6 minggu

Normal...muka sy siap mcm trbakar..jd hitam keliling bibir..org kata ngandung ank girl..baby amek seri ibu dia...

Saya pun sis..muka naik jerawat satu persatu..di bahagian rahang muka tu..harap sangat trimester ketiga ni hilang

4y trước

Tu la..jadi parut hitam dh ni..

Normal agaknya sis.. sbb saya pun kulit mengelupas jugak kat bhgian muka...

normal kot..muka naik jerawat dan bahagian leher mengelupas..bibir pun sama😪

Hormon kot sis..sama cm sy..ni smpai da berparut muka..

sy kene bibir pecah je. gatal tgn nak kupas 😂😂

Sama mcm sy mengelupas bibir diawal kehamilan

Normal sis..saya hari2 berdarah bibir..pecah

Normal. Minum air byk2 pun kering jgk 😅