Alahan menghilang

Normal ka kalau preggy 4bln, alahan dah xde? Saya rsa risau.

26 Các câu trả lời

Sy dua2 kandungan mcm tu. masuk ja 4 bulan alahan start hilang slow2. Skrg anak ketiga otw🥰

normal..sy dari awal pregnant smpai da melahirkan xde alahan ..alhamdulillah

ini fasa yang seronok sebelum masuk trimester ketiga.. enjoy ye..

Saya dari awal pregnant xde alahan. Syukurlah mommy.. Xyah risau

norml. sy 12w dh start hlg sikit2 .. dn fully gone after 14w .

sye dri awal smpai nk msok 6buln xd alhan pon..

normal sis. kadang ada yg alahan datang balik

Normal.. saya happy alahan hilang !! 🤣

kadang2 dah ujung 2 ada yg baru alahan

Normal alahan sampai 12mgg.jd ok la