Normal ke kandungan 6w xde alahan pun risau jugak selalunya tgok mamy awal kehamilan ada alahan 😉

Normal ke hamil xde alahan

5 Các câu trả lời

Saya pun xde alahan… bile org suh baring rehat smpai rasa penat nk rehat 🤭 bile nk pegang penyapu satu rumah xbg.. jdnye kite skroll je la tepon, tgk movie

Sy pun risau benda yg sama. Rupanya normal je. Semoga baby sihat sempurna #firsttimemom

Sy 7weeks+ .. X Ade alahan . Just Rasa Lapar Sikit Sikit Jer ..

Dah 3 org anak. Tak ada alasan masa awal mengandung. Normal

normal