Berjaga malam

Normal ka kalau newborn berjaga malam? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

17 Các câu trả lời

normal... dia tak kenal lg siang dan malam. Layan je demand dia nak menyusu malam (susu ibu) . Lg pun menyusu malam paling bagus buat ibu dan anak. Hormon de-stress keluar, anak dpt khasiat susu plg bagus waktu tu. Cari lah bacaan pasal ni. 😊🤱

2y trước

ok, apa yg saya komen, setakat tu saya tahu, jika perlukan yg lg mahir, follow fb baby language atau set appointment dgn kaunselor penyusuan bertauliah berhampiran

normal je sis..budak kecik nak membesar mata pon dah nak nampk semakin nampk memang setiap tngh tngh malam atau tngh pagi memang diorang akan terjaga..kita pon mesti nak bawa bercakap bermain dngn anak..jngn biar dia sorng sorng bangun..

normal sbb baby masih confius siang dan malam,. biasakan bila baby tido waktu siang dlm keadaan cerah dan pada waktu mlm tido dlm keadaan gelab jika perlu guna lampu tido shj utk tukar pampers dan menyusu

normal sis, baby sy baru sebulan..sebulan jugak lah berjaga mlm, rabak mata hari2..hrp2 bila dah besar sikit okay lah rutin tidur dia 😪

Normal kalau anak saya sebulan pertama tak berjaga sangat sebab jaundice. Nak kejut susah tapi lepas tu kerap jaga malam

normal awak. anak sy dah sebulan. kadang dia berjaga malam. kadang dia tidur je sepanjang malam.

normal ja.. anak buah sy dulu siang tdo, mlm jaga sampai subuh

2y trước

bergantung atas baby sis.. kalau dia dh adapt dgn rutin harian dia just bgun sekali / dua utk susu lain masa tu mmg sepatutnya tidur

normal awak. baby masih xkenal siang dn malam

normal sis dia ndk tau siang dan malam..

normal sis..blm th beza siang n mlm..