Menyusu badan

Normal ka kalau baby menyusu badan , satu hari x berak.. tapi kencing kerap.. baby kuat menyusu badan #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

normal bagi baby yg fully breastfeeding. max baby boleh tak berak 14hari. selagi baby kencing okay, baby tak meragam, perut tak keras, baby aktif macam biasa inn shaa allah baby awak okay. sebab susu ibu ni mudah dihadam dan diserap☺️

2y trước

sama2🥰

normal sis, ada sampai seminggu . janji kerap kencing, kerap kentut, tak kembung perut, baby aktif ,takpa.

2y trước

alhamdulillah kalau mcm tu.. risau sy.. kdg tu dia mcm meneran sampai merah muka