lelehan dark brownish

Normal ka kalau ada lelehan faraj warna dark brownish yang agak cair. Kadang kadang ada kadang kadang teda. Kalau kita lap baru ada nampak. Pregnancy (5wks)

8 Các câu trả lời

Sy pun 5 week.. da 2x tiba2 spotting.. last pagi tadi tiba2 keluar sikit. Risau jgk... Husband and my mom pesan jgn active Sgt.. sbb baru Sgt pregnant, rahim x brp kuat lagi... Next week baru nk pg kk

sy ade spotting warna brownish since tau i preggy sampai skrg. mula2 dark now cair2..now 11weeks+ .so far doc ckp xde pape, scan baby semua sihat. if u risau boleh refer doc seek for advise.

5y trước

Tq2

Better jumpa doctor sbb to be safe nak confirm bukan bakteria infection..

5y trước

Tq

Saya xpernah alami...cuba pergi klinik tempat sis buat check up

Normal..sy pn pena mcm tue..ade mcm lelehan darah tp xbnyk la

p spital K. Banyakkan rehat yer

Better Jumpa dr ya sis...

Better terus jumpa doc la sis..

5y trước

Tq2