Bayi 2 bulan tidur siang straight 4 jam

Normal ka ibu-ibu bayi saya kalau siang tidur sampai 4 jam? #firsttimemom

4 Các câu trả lời

baby sy 2bulan juga tidur lama waktu siang. over 2 hours ya. Time malam susah sgt tidur kan 🥲😭 skrg sy tgh ikut guide ni. waktu siang bila baby dah bngun, biarkn baby bgun selama satu jam. Bila dah hbis tempoh sejam tu, sy bawa baby tidur. Lepas tu repeat lagi.

biasa je, tp dah tidur siang banyak nanti efek tidur malam la plk.. nanti dia berjaga malam mommy yg penat takleh tidur tak cukup rehat

Yup bby saya macam tu juga masa 2 bulan bg saya normal je

takot malam susah tido la..