Tumpang tanya

Normal ka baru 36mnggu berat bby 2.7kg ?

8 Các câu trả lời

sy mse 36w brt bby 3.1kg😅..ikut due last period 22/1..tp doc ikut due pd scan 27/1...tp hri tu doc suh admit wad 18/1 ni & 19/1 induce klau x bersalin lg...pdhal sy xde masalah ape2 pn..mgkin doc risau bby bsr..doakn sy dipermudahkan bersalin ank ke3..1st time kne induce ni😣

2y trước

alhamdulillah dah selamat bersalin 19/1/23.. induce pkul 9pg..3.38ptg dah bersalin normal bby girl 3.6kg..

doctor xbagitau pape ka. 2.7kg tu pon ada +-. samaada baby kecik atau baby besar☺️

sma lh.. sya hari tu scan pun 36week 2.7kg jugk.. doc tak ckp ada mslah pun 😁

normal...sy 35week scan berat baby 2.7,,sekali bersalin 36 week 4 hari 3.3kg...

Normal.. sy 34w hari tu pun baby dah 2.7kg

normal. sya 36 week baby 2.8kg

normal. saya 36week baby 2.8kg

ya