Hi tumpang tanya 17mggu normal ke bby 140g ? berap week ya nk rse bby tendang

17 minggu berat 140g

3 Các câu trả lời

Sama dengan sy baby 17 weeks. Baru dapat rasa macam ada bubble kat dalam perut. Selalu rasa waktu siang baby aktif dalam perut. Rasa lembut je baby tendang dalam perut time ni. semoga tak lama lagi turn sis pulak rasa baby tendang 😊🫰🏻

2y trước

sama lah sis.. skrg masuk 17week3dy. cute je rasa tendangn dia.. cuit sikit.. tpi aktif petg je😅

normal lagi sbb bru 17weeks . kecik lagi . and baby tendang tu ada org blh rasa awal dan ada org rasa lambat . depends .

Sy start rasa masa 17w tp halus2 je. Start 18w uihh macam bergusti dalam perut hehe. Ikut perut jugak kot sis