34 week

normal k kalo 34 week baby asyk mengeras je kalo buat keje or ddk lama

65 Các câu trả lời

Assalamualaikum nk tanya ada tak yg pengalaman bby melentang skg baru 34weeks

2y trước

masa 32 week baby saya breech..posisi kepala di atas perut..bila scan mmg sah kepala baby..so 36 week Dr nk buat repeat scan..start dri tahu tu saya bykkan ckp dgn baby, betulkan posisi tidur byk mengiring ke kiri..pastu mtk bidan tgokkan perut bukan pusing baby ye..malam sblm check up klinik desa tetiba rasa baby berpusing dgn agak keras and sebak di bhgian ari2.. esknya nurse ckp baby dh kt bawah..so bykkan doa and betulkan kedudukan..stay calm ye mummy sbb before 36 week still ada chance baby pusing lagi..pakar ong KPJ ckp more than 90 percen baby akn pusing lg..insha Allah bykkan doa ye

aah saya pon 34week..kdg2 mgeras jgak..tengah2 jalan dia mgeras risau 🤭

2y trước

Ye sis.. Sama kita.. Sampai ke bahagian faraj rasa sakit.. Semoga urusan kita dipermudahkan..

Huhuhu macam ramai je lahir bulan 11 . Saya 13/11 semoga kedua duanya selamat . Aminnn , semoga yang bakal lahir nanti pun selamat & sehat In Sha Allah amiinnnn

2y trước

sama lh due date kite🤣

samala n sy skang,kerap mengeras 34 weeks skang ni,,,buat kje kjp ddk kjp buat,,,semoga sua ibu2 selamat bersalin semua🤲Amiiinnnnnn

Sama sy 34 week😄mmg kalo byk berjalan dgn buat kerja cepat je mengeras..Kalo masa keje cepat2 duduk..risau bersalin awal😅😅

same goes to me...if berdiri lama...menyapu atau berjalan sekejap pon baby mengeras..lama2 pulak tuh...mcm nk merekah jer kulit perot nih rasa...

same kita sis.sya pun mcm tu.bila perut dah mengeras , sakit rasa perut.apa lagi 34weeks ni terasa sakit perut nak berak terus kenapa ya?

tak nomal sis, elok pg c.up di hospital or klinik brdekatan.. sy bru sj lps discharge dr hospital sbb baby mengeras ms 33weeks.

normal tp jgn angkat brt2 sbb saya skrg tpksa kna tahan di wad sbb bby mgeras dan saya rasa sgt sakit memulas di perut ..

Boleh tau tak.. sis mengeras setiap berapa minit.. saya ni macam kerap samgat.. kadang 1 jam skali… 15 minit skali pon ada….