Najis bayi

Normal atau tidak kalau najis kuning mustard tapi berbuih dan cair #najis #najisbayi

2 Các câu trả lời

BF ke FM? kalau BF, selalunya sebab oversupply atau cepat sangat tukar breast atau lama sangat jarak between feed jadi baby dapat foremilk banyak sangat

2mo trước

baby tidur berapa lama tu? kalau tak nak kejut baby, at least pam sekali kut untuk keluarkan susu. tapi saya tak sure kena kosongkan breast atau just cukup sampai breast tak bengkak. sebab ada yg kata once baby dah mula tidur malam, memang supply kita akan regulate ikut pattern baby. takut juga kalau kita pam nanti jadi oversupply pula kan? better sis tanya LC yg bertauliah tau.