Loya

Hi, normal atau tidak jika tiada muntah or morning sickness? Kandungan hampir 8 minggu.

25 Các câu trả lời

Normal sis. Macam sy suami yg kena. Alhamdulillah sy takde ape2 alahan.

5y trước

Betul hihi..

sy xkena moningsckness ,tp hubby y kna smp la sy dlver baby 😂😂

5y trước

Inshaallah, tq sis ❤️

Normal.. Sy kandungan masuk 25weeks baru terasa kuat loya dan pening..

5y trước

Ok tq sis 💕

Saya dah nak masuk 12 weeks pun masih loya n mutah2 sis..sabor je la

5y trước

Take care sis ❤️

Normal je sis. Banyak rehat tau. 😁 Jangan risau sgt

5y trước

Ok tq sis ❤️

Normal. Saya dah 17weeks. Takde alahan apa-apa pun.

5y trước

Kesian dekat ibu ibu yang ada alahan. Kita ni kira beruntung. Hehe

For me normal, tpi husband sy yg kena muntah2...

5y trước

Hihi kesian husband 😁 Tq sis ❤️

Normal je awak...sy pon xde morning sickness

5y trước

Ok, kita geng 😁

Awal lagi tu sis.. Tp lebi elok tak kena..

5y trước

Klau loya slalu mmang dia morning sickness lah tu sis.. Derita tu klau kena🤣 apa2 pun smua tak kena

Normal.. ada tu husben yg alami

5y trước

Tq sis 😊