Normal tak W4 sakit perut

Hi, normal atau tak W3-W4 sakit perut macam period pain dkt 1 minggu n sekarang dah hilang rasa sakit tu😅 First pregnancy #firstbaby

5 Các câu trả lời

same with me..tambh sya cramp perot dari sblom last period lagi..and after hbiz period pon still cramp perut until now 4weeks pon still cramp😅

Normal sis. Tanda2 awal saya dapat tau saya pregnant pun memang sakit kat ari2 macam senggugut. Tiga2 kali pregnant sama je. 😁

Normal je tu janji xde spotting/bleeding/ or sakit perut yg teruk thn should be ok. Nnt masuk 7-8w beransur hilang la cramp tu

Normal.

normal