week 6

is it normal 6 week baby bump this big? ? because normally, my belly quite flat.

week 6
23 Các câu trả lời

sy pun dah 7week, baru je g checkup kelmarin, doc xpcya perut sy buncit, bila tekan je dia rsa ketul, bila scan rupa2nya cyst 5cm.....bila kita dpt tahu dari awal kita blh cegah.

5y trước

sye dah jumpa doctor dah alhamdulillah semua ok baby pun besar bijan je lagi masa jumpa baru 5 minggu

Sy msuk 6 bulan bru nmpak perut sbb my body is comel😂haha..kene la maknya kecik so anknya pon comel insyaallah😊..tapi berat dh naik 12kg spnjng hamil😁

5y trước

Hihi lain bdn lain ragamnya kn😅

6w still early normally baby bump start nampak 15w and above sis. Maybe because of bloating. Early pregnancy perut akan selalu kembung sikit.

5y trước

Haritu pon sy sama..doktor kata org hamil yang sembelit mudah masuk angin ..doktor kata try minum jus yg tinggi kandungan air..pastu makan sup..lepas tu mane tau okay??mudah mudahan...sy dah cuba..sekarang dah okay..lega dah perut..😍

Saya masa 3 bulan baby bump da nampak macam 5 bulan.. sekarang ni nak masuk 8 bulan, semua cakap macam da tunggu hari.. 😂..

5y trước

Try sapu losyen johnson & johnson ke.. saya awal2 sapu tu lega sikit..

For me its bloating or belly fat, sbb sy pun kandungan xsampai 2bln dah nmpk.. Selalu je lapar 😂kuat mengidam

5y trước

i less eat. and before pregnant, i was workout and gyming. i have a low fat. i think so it's bloating. because i feel uncomfortable

Sy masa awal kehamilan pun slalu bloating.. Rasa perut mcm besar sedangkan size baby kecik lagi.

5y trước

ye dah p check doctor size baby mmg kecik sgt time ni

Samalah , sya pun mase 6week besar uh jea masuk 12week baru nmpk baby bump .

sy nk mskk 4 bln dh nmpk... tpi suami tegur badan mkin kurus😂

Sy dah 9 week, takde nampak baby bump sgt,, harap semuanya ok🤲🏻

5y trước

🤲 mungkin yang nampak baby bump semua nye perut bloating

Normal sis 😌 saya masuk 5 bulan baru nampak bump ☺️