baby

Nmpak baby mcm teran tapi xberak pon...dua tiga hari dah xberak..perut xkmbung..mkn still selera..ap perlu buat ye...ubat cecair yg sembelit to ad la perlu ka bg dy minum..

2 Các câu trả lời

Cubg bg buah yg melawaskan sis mcm betik, buah naga, plum, pear...pastu sis buat urutan i love u kat perut baby, blh google tgok caranya...xpun buat senaman kayuh basikal...inshaallah cuba try kot menjadi..

kalau susu ibu , 7hari xberak bru bwk gi klinik . kalau susu luar xpsti plk. ana st xberak 4 hari , bg mnum air kosong byk , dya berak senang