urine protien tgi

hi.. nk tya kndungn sy br 2 bulan smlm check urine dktr ckp protien tinggi . adakah bhya kn baby n Cara nk selesaikn kurangkn protien dlm urin. .. Ada ke sy perlu kurangkn mknn yg Manis2 ???

2 Các câu trả lời

Hi..saya pun sama jugak..dapat trace protein dlm urine..kaki bengkak teruk..tp still ok lagi sebab symptom2 risiko protein x de..mcm pening,penglihatan kabur, sakit kepala n high bp..nurse suruh control bp n kurangkan makanan protein..klu teruk blh kena sawan time bersalin..

5y trước

kaki sy xda bengkak.. pening pun xkerap..sy rasa mgkin sbb bulan pose ni kurang minum air masak..

Minum air byk2