protien dalam urine

macam mana nak hilangkan protien dalam urin ? ada apa apa risiko ke kalau ada protien ?? kandungan dah 36 minggu 2 hari . please bantu , ni baru pertama kali ada protien dalam urine .#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #1stimemom

5 Các câu trả lời

sy ada protein dlm urine,memg tiap bulan g check kt endocrine klinik buah pingng.check kt hospital normal je,to check kt kk msti ada jgk skit.dlm 0.15 ja.xtaw la nk hlgkn mcm mna.nti mgkin sis kna buat urine 24 jam

2y trước

Apa maksud urin 24 jam ya?

ada org kata minum air barli...n of coz rajin minum air masak...Moga sis n baby baik² hendaknya

Minum air bebanyak kak 🥵

minum air kosong byk awk

minum air kosong selalu