tolong jawab

Nk turunkan kuning baby ada tips, tak dah lima hari dah ,satu lagi mata putih baby nmpak ada kuning . First baby .harap ada membantu 😩

18 Các câu trả lời

Duan peria sis keringkan dlu mcm ikan masin.. Slps tu rebus .. Dh rebus air rebusan tu mandikan la baby. Kalau tak pun bancuh teh yg kena tapis tu pun boleh juga

Baby sy kuning 4 ari je.. Sy xmkn kunyit halia lada hitam dan kerap bf anak.. Bila byk kncing dan berak kuning turun cpt.. 145 108 81 50

saya minum susu kambing. elakkan makan jamu, milo. kejut baby 2 jam or sejam sekali untuk susukan

hi sis.. boleh try mandian gel youbaby dan krim youbaby.. alhamdulillah menjadi.. sy sdri guna n jual ..

Kerapkan penyusuan. Pastikan baby kerap berak dan kencing.

essential oil geranium

kerap bagi susu badan

love