buku pink

Nk tnye...kalau nk buka buku pink,perlu buka di kk terdekat atau tak kesah mana2 kk..

18 Các câu trả lời

Biasanya kalo kita dtg kkia.nurse akan tanya alamat kita..sbb kdg dlm 1 daerah byk kkia kn..so diorang akan suggest mna kkia yg plg dkt dgn kwsn kita dsitu dorg sarankan utk kita dptkan rwtn smasa mgndung..bkn apa..utk mmudahkan si ibu jg dtg tepat pd stiap tmujnji🤗 nanti kita tgl jauh bkilometer dr klinik bkn ka myusahkan kita nak pegi kan..hehe

Mcm kat tmpt sy, ikut alamat jgk.. Call dulu kkia sblm dtg, tnya kalau alamat sekian mcm ni, boleh buka buku pink kat situ tak.. Sy hari tu pergi yg trdekat, bila kkia tnya alamat, tak boleh plak buka kat situ, dorg suruh g kkia lg 1.. Sbb rasa nya dorg ada pembahagian kawasan yg tertentu..

Buka kat kk yg terdekat dgn tmpt tggl. Kalau buka jauh2 nurse akan suruh pegi kat kk terdekat. Kalau ada kd terdekat buka kat kd.

Tngok alamat.. Tapi pergi je kk mne yg terdekat nanti nurse situ bg tahu ikut alamat rumah kita

Rumah saya kk pun dekat dlm 2km. Tapi dorang suruh buka buku dkt klinik desa belakang rumah 😅

buka buku pink yg senang dgn tpt keje.. jika bekerja la... atau berdekatan dgn rumah..

Kk akan ikut alamat rumah. Sbb tu dia akan minta bil utility masa nk buka buku.

Saya pun kk xterima kna buat kat klinik desa..tp best sbb cpt siap xramai..

5y trước

Betul..lgipun sama je kalau g kk pun cuma mcm daya kalau nk kna jmpa doc kna jga g kk..tp sbb da tau kk ramai 7.15 da pergi sbb nk dpt no awal..so settle pun dlm 9.30 gitu..

Saya buka buku pink di KK area office, cuma bawa surat sahaja 😊

Cri kk yg tdekat dgn rmh sis, sng tros cek up kt sne je tiap bln.