Assalamualaikum

Nk tnye td msa kencing td kuar lendir mcm tu tp xde rsa sakit pn kne g hospital ke#bantusharing

Assalamualaikum
2 Các câu trả lời

sblum ni nurse ade nasihatkn sy supaya pi hospital bila ada tanda macam ni. sy serah diri kt hosp.. so tanda2 mcm ni xde lh. Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗