Air Ketuban boleh berkurang?

Hi, nk tnye pngalaman mommies. Air ketuban bleh berkurang ke bila dh hampir wktu bersalin? Sb kakak ipar kne emergency czer gara2 air ketuban xckup. Dan cmne cara nk bnyak/normal kn quantity air ketuban? ? #maafkalausoalanpelik #anakfirst

1 Trả lời

Air ketuban ni waktu scan doktor boleh nampak. Boleh la tanya doktor waktu tu. Kuantiti air ketuban normal ke x. Macam makcik sy air ketuban kurang so de mmg buat appoint kena czer. Sbb risiko keguguran. Tak pasti la pulak ade ke cara nak banyakkan air ketuban. Rasa mcm takde. Refer doktor or nurse soalan2 mcm ni. Diorg lagi arif. 😊