Bertanya psl meggi

Nk tnye ore pregnant blh mkn meggi x

11 Các câu trả lời

Saya baru makan meggi serda dua bungkus semalam 🤭 tapi saya limitkan sebulan 1 atau 2 kali sebab saya pun ada makan cikedis juga kadang2 😅

Kalau x boleh makan Maggie, try makan mamee plak. Tapi saya suka cintan. Kenyal Kenyal sikit 😂😂

saya pregnant ritu, saya bedal samyang 2x spicy 3 paket sekali harung 😂😂😂

Sy mkn bila tekak nak mkn tu pun kdang sebln sekli ja. Mkn megi campur sayur bnyk2

Sy mkn kdg sbulan 2 kali🤣 bulan ni dah mkn 2 kali smbung bulan nov pulak

4y trước

siap jadual dah ni. haha.

Saya pun selalu jugakk makan.. Hehe harap2 kandungan ta ada apa2

sye bulan lepas baru makan meggie sedap korean spicy. 🤣🤭

makan je..jgn slalu la bkn byk khasiat pun maggi tu

boleh tapi jgn selalu. sebulan sekali dh la

boleh....sy sbulan skli mkn