Tandas Cangkung

Nk tnye mommies 2 smua.. Kalau rumah kita tndas cgkung.. Bila kita cangkung masa buang air besar ke kecil .. Xde effect ppe kan kt bby... #jgnkecamhnyabertnya #firstbaby

22 Các câu trả lời

Bab tandas fuhhhh... Mmg sy jenis xselesa if nk birak kencing sambil duduk😭😭😭😭 tp bila da capai 36w mmg tepaksa duduk jgk... Sbb seksa nk ngangkang 🤣🤣🤣 yg psti kalo nk birak tu pastikan btl² ase nk birak ... Sbb kepala baby da masuk situ so agak seram nk teran lebih²... 😭😭😭🤣 If da xtahan sgt xpe duduk je kuar sndiri... Anak petama ni mmg xde pengalaman n telebih hati hati.. haha

Alaa.. Jaman dolu2 mak² nenek² kite Jamban cangkong kot... Ok ok jek... Lagi boleh bersalin kat rumah... 🤗🤗 Ape pun ikut keselesaan memasing lahhh... Kite selesa jamban cangkong.. Rasa puas kluar smua... Kalau dduk ni rasa mcm geli n buasir lah pulak... 😋

Sy skrg tak boleh guna tndas cgkung, rasa susah nak bangun dah.. dah 33mggu.. bila bngun kepala jdi pening sbb hb sy rendah.. suami rsau sy trgelincir gak.. sis boleh beli kerusi yg ada lubang tu klu kat rumah x de tndas dduk..

4y trước

Ha ah sbb hb sy low.. kesan pd sy je sbb dah makin dekat due ni.. baby ok x de pape pun klu kita guna tndas cgkung..

Dah rasa nak terbuang betul baru msuk tndas. Kalo x, mmg penat mcangkung. Tpi ni dah beli kerusi jamban, dh beli dpd pregnant ank ke2. So sng la. Sbb kt umh mmg xde jmban dduk.

klu blh xnk guna tnds duduk... Geli bila nk duduk... sblm mgdung guna tds cngkuk, tbe² nk kne guna tds dudk.. berak pon rsa mcm tsepit xnk kluar... hahahaa 🤮

Sy x larat nak guna tandas cangkung. Badan plak jenis pendek perut pun dah besar 😅. Tersangkut. Tapi takde masalah pun nak guna tandas cangkung. Bagus orang kata.

😂😂.22w first time guna tandas cangkung tadi pagi nak membuang.. serious dari x sembelit rasa sembelit terus😂😂😂.. p pharmacy ada jual bangkuk cangkung punya.

4y trước

Kalau selesa boleh ja..

sy pon tandas cangkung sis alhamdulillah semua ok je dry awal kehamilan .. sy lagy suke cangkung klo yg duduk tu susah nk membuang semua nye bg sy la😂

Time preggy ni ok la guna tandas cangkung.. time dh bersalin nnt... uiii... bahaya... nnt suh husband cr kerusi khas yg ade lubang kt tgh tu ye..😊😊

4y trước

Ha tula. Kita lau da buang air besar.. Mcm2 gaya nk cri feel tu hihi..

xsure bab tu tp sy jd xselesa tandas cangkung sejak msk wk16 hr tu.. 1st baby.. nk kate perut besar sgt tu, xdelah gak.. tp lbh selesa tandas duduk..