Tandas Cangkung

Nk tnye mommies 2 smua.. Kalau rumah kita tndas cgkung.. Bila kita cangkung masa buang air besar ke kecil .. Xde effect ppe kan kt bby... #jgnkecamhnyabertnya #firstbaby

22 Các câu trả lời

Waa.. Sy skrg dah nk msuk 36weeks. Tak larat gune tandas cangkung. Kene duduk jgk. Kdg2 mandi pon duduk situ. Dh nk dkt bsalin ni tkutnya 😭

Lg elok.. Sng nk bersalin.. Tp bila dh contraction, xbrp elok guna tandas cangkung.. Tkt kepala baby keluar.. Kata nurse.. Hehe

Sy perut besar pon mmg selesa cangkung..nk buang air besar je duduk..hehehe..dr anak 1st..solat pon tak guna kerusi..selesa..hehehe

5y trước

Sama2 kasih awk..hehehe..tak pe, sbb sy pon penah tye doktor, risau gak kdg2 terasa je..hahaha..tp doktor pon ckp ok je cume ikot keselesaan je la..hehehe..kalau tak de pengalaman..sy silent reader je..hehehe

sy dari awal hamil sampai 8 bulan lebih ni guna tnds cangkung.. hahahaha.. siap teran2... hahahahahha kemain lagi 😆😆

Oke je..sy dr awl hamil smapi bersalin tandas cangkung..Alhmdulillah brsalin pn senang kejap je

Tkdela... Jgn teran kuat... Teran kemut la.. Hahaa... Sy tern kjp2 pstu kemut tkot jgk haha

Dah sarat xselesa la tandas cangkung.. jadi sakit lak.. nak2 ank nak masuk 4 ni..

Hahahahaha nasib awak tanya sbb saya pun tertanya tanya jugak 😂

Kurang risiko kne buasir mase mengandung..klu tandas cangkung...

5y trước

Dah x lama dh tu....kalau akk,memang x sabar² dh😄😄 Hari² bercakap ngan perut...asyik duk belek baju baby jew😆

X effect kt baby pun... Risau sis je x selesa je sbb dh sarat