Gatal badan

Nk tnye ibu2..sepanjang preggy ni ade tak alahan gatal seluruh badan

5 Các câu trả lời

ada, hormon tuh. kalau tak tahan nanti masa check up gtau misi . nnt diorg bagi ubat .

2y trước

oh terima kasih sis🤩

3@4bulan awal mmg 1bdn gatal2.mlm2 suami kena tlg garukan belakang br blh tudo😆

2y trước

sye sampai sekarang sis dh 8 bulan

ada sis.. saya baru terjadi ni.. 11 weeks skg. gatalnya Allah swt je tau 🥲🥲

2y trước

baru naik lagi 😪

ada je awak. sy kalau berpeluh lagi teruk. mmg garu je😅😅. hormon kita awak.

2y trước

saya smpai skrang tak hilang lg

3kali prgnant mmg ada masalah alahan gatal2.. bersalin ja auto hilang gatal🤣

2y trước

sme lh kite sis🤣