nk tnye

Nk tnye brpa minggu ye klau kita nk dgr jantung baby

10 Các câu trả lời

Ikut kecanggihan facility hospital/klinik tu. ada machine boleh dengar seawal 10 weeks.. kalau beli fetal heart doppler boleh dengar seawal 16 weeks (depends on orang juga)... kalau pergi kk, mmg tak dengar sbb kk nya machine tak canggih sangat. As for me, i guna fetal heart doppler 18 weeks baru dengar tu pun sayup2 and susah sikit nak cari..

sy anak 1st 9 mggu baru ada heart beat...pregnant skrg 6mggu lebih Dr detect dah heart beat, sy pun dpt dgr...soft lagi bunyi dia...now dah 13 weeks

Doktor ckp 12weeks bru boleh dgr heartbeat baby, sbb gelombang mesin bhya utk janin kalo trlalu awl sgt dengar 🤗🤗

Sllu 5 bulan bwu nurse bg kte dgr jntng baby ... Tp 2 buln mcm 2 mmg da ad jntg n dah ada denyutan jntg......

Ikut canggihnya fasility hospital or klinik tu

12 minggu dah nurse dnga dri fetal doppler

ikutkan 8wk dh bleh dgr..

20 weeks camtu x silap.

8-9w dh boleh dgr

9minggu ke ats .

5y trước

Owh ok tq sis