Bayi 2 bulan

Nk tnya..normal x baby yg baru lepas kena cucuk 2 bulan, baby tu kurang bercakap dan kerap menangis bila letak kt bawah..sbb anak saya baru cucuk minggu lepas..selang 2 hari mcm tu perangai Dy berubah..jadi banyak menangis dan x nak bercakap Ngan ibu baba Dy..sebelum nie Dy aktif bercakap Ngan ibu baba..Skrang dh seminggu Dy x nak bercakap sangat..dan banyak tdur

1 Trả lời

anak yg dlm peralihan bulan mmg akan berubah perangai. kalau menyusu, berak/kencing, tidur normal, takde apa yg perlu dirisaukan sgt

2y trước

selalunya brpa lama ya jdi mcm tu?