Mata anak

Hi nk tnya....ank 3Y...mata ank sebelah kanan...mcm sensitif cahaya...sbbnya bila bangun tdo...bilik kn gelap...bila kita selak langsir...terkena cahaya...die ttp mata kanan shja...ade kesan pe² ke?? Risau plak...hri tu g cek ..doc ckp mcm resdung...tp ...ntah la

2 Các câu trả lời

bawa jumpa doktor lain pula sis. dapatkan opinion lain sampai sis puas hati. takut anak sis ada silau

2mo trước

macam anak buah saya dari kecik memang tak boleh kena cahaya matahari. mata auto sepet. bila check tinggi silau. kena pakai spec

bwk cek mata sis