Flight

Hi.. Nk tnya, skrg sy pregnant 34minggu lbh..msh blh ke klau nk naik flight.

7 Các câu trả lời

Blh je naik flight lg.. Kne ada surat dr doktor nk sahkn kandungan berisiko ke x.. Kalo berisiko xblh laa naik flight.. Kalo kndungan smua sihat blh je lg naik.. Sbb surat tu nnti akn dmntk kat airport.. ☺️

Sy ada pernh terbbaca satu cerita. Xigt dia brp minggu kndungan... Yg pentingnya dia dpt lepasan dr docter. N then dia terberanak kt sana... Berpuluh ribu oi beranak kt luar negara 😯. So carefull....

Hi sis.. Kalau Air Asia 35weeks tak boleh naik flight dah.. Kalau MAS hampir 35weeks kena dapatkan surat pengesahan doktor.. Surat tu apply sekejab je siap 😉

sis better mntk srt dri doktor yerr...sbb skrg sis tu dh 34weeek...35 week bile2 jer blh brsalin sis...

Kna ada surt dr doktor ad risiko or x. 35w boleh lg...

Xsure la.. Ada flight yang xbagi.. Ada yang bagi..

Boleh.. kena ade surat frm doktor