Baby Problem

Nk tnya sikit, sape yg ade ank Dripada lahir x suke mkn buah? Mcmna ye solusiny? kena bagi vitamin ke?

2 Các câu trả lời

Blendkan jdkan jus isi dalam cawan favorite dia atau buah tu separa bekukan then blen dgn yogurt..ank saya lps buat macm tu baru dia bole terima buah..paling dia suka skrg mango+banana ngan banana+peach..

5y trước

Ank saya 16 bulan sis..

Mgkn kna bg vitamin jg sis..ad ank buah sma kes jg.tp yg ni lain skit xmkan syur syuran....😀

5y trước

Kan.. Ank sy mkn sayur laju😅 Agak2 vitamin ape ye yg sesuai untuk ank umr 1y8m?