Membuang air besar

Nk tnya normal bayi 5bulan lebih x membuang air besar selama 5hri..mnum susu formula tapi anak sy xmeragam dan mnum susu seperti biasa..dy kentut je cuma xmmbuang jer.. ##firstbaby #ingintahu #firstmom

6 Các câu trả lời

bahaya. resiko sembelit. baby minum susu formula xberak berhari2 xnormal. ank sy pernah xberak 2 hari terus kena sembelit.

setahu saya susu fm kena berak hari2. boleh cuba tnya doctor if awak risau. sbb dh 5hari awak

tukar formula susu lain sis,,anak sye dlu pun mcmtu,,dugro xsesuai,,dutchbaby bru lh ok

Susu fm kena berak hari2 awak

Risau sembelit

tukar susu