Malas

Nk tnya mommy2 yg ada pengalaman. Kalau baring je kt rumah bangun pagi sapu rumah sikit mandi cuci piring then baring lagi sampai petang buat minum petang then jalan2 kaki sikit depan rumah susah x nk beranak??? Mkin malas rasanya sbb badan mkin berat ☹️? tp org ckp kne banyak bgerak

2 Các câu trả lời

Hehe sye since prgnt ni pon mls. Buat kje jnji nmpk kemas ckit2 tu boleh la. Tp part masak tetap kne buat. Lepas setel tu tido je. Org nk kata pe biar je la. Dri sndri je tau bdn rasa pnt. D org x prgnt bukn tau. Hahahah jaga ati sendiri. Tp kalo rjin ujung2 nk dkt bersalin tu g la mall pusing2 cuci mata. Bg bnyk gerak.

5y trước

Btul.. byk bergerak dgn buat keje rumah lain la penat dia.. klau nk byk bergerak, jalan saje2 turun naik tangga ke ok la.. tp klau buat kje rumah, letih lain.. dgn sakit badan lg

Pmbawakan tu sis.. Xpe.. Uat jek keje uma slow2, mne yg larat tu, pastu tdo n rest.. Sy pun cmtu gakk.. Just njoy ur pregnancy journey.. 😂😁