Baby 1bulan 15hari

Nk tnya mommy knp ye baby sy lately muntah susu .lpas susu kn dy n nk burp kan dy tu dy muntah . Normal ke .. Or bby terlampau full ke mcm mna ye #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Bby sya dlu pun mcam tu sis, muntah lpas menyusu kdang terkluar dri hidung, bila bf tak pula, tpi skrng bby sya dh nk msuk 4 bulan kurang sudah muntah susu ,burp pun dh pndai sndri..

3y trước

Ya bby sya pun sma mcam tu, tpi skrng bby nk msuk 4bulan kurang sdah dia muntah,