Normal delivery after czer

Nk tnya mommies yg ada pengalaman beranak normal after czer, gap 2 tahun bole try tak nk bersalin secara normal? Sy dah tnya Doc, katanya bole. Yg dah ada pengalaman bole share tak? Due 4/5 ni.. berdebar jugak rasa 🥹#ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Doktor pun benarkan saya VBAC (bersalin normal selepas czer) untuk yg kedua. Setakat ni saya belum hamil. Cuma nak beri pendapat, ia bergantung kepada keadaan ibu dan kandungan semasa hamil dan di labour room. Doktor yg bertugas akan buat penilaian macamana. Doktor puan dah kata OK untuk normal. Tapi kita tak tahu keadaan di labour room nanti. So, doakan semuanya baik dan selamat. Take a good care.

3mo trước

baik.. tq sudi jawap 🥰

blh je...kwn sy czer yg pertma..yg kedua normal..anak 1st dh nk msuk 3y

3mo trước

baik.. tq sudi reply 🥰