Ubat ZF

nk tnya, mcm mna nk hilangkn rasa mual slepas mkn ubat Zf? dlu blh jer masuk skrg lepas je mkn ubt terus mual smpai xtahan muntah blik ubt tu? Rasa takut trus nk mkn ubt kuat sgt dos ubt Zf??

1 Trả lời

Rasanya ada tempoh yg kita dah xblh makan ubat yg biasa kita makan, mcm sy sblm ni ok ja makan ubat yg kk bagi, tapi bila nak hbs 2nd trimester bau ubat tu tu mcm dah xblh hidu.. nurse cadang ubat iberet then baru dpt makan ubat tp kena beli sdri la sbb kk xda stok.. nt sis blh tnya nurse sis mnta cadangkan ubat lain