Tanda nk bersalin

Nk tnya, mcm mana kita nk tau yg baby dh turun ke laluan dia? Dan mcm mana nk tau tanda2 nk bersalin ya? Sy sakit dari maghrib tadi smpai skrg, cuma xsakit kuat but still rasa sakit tu? Boleh bagi pencerahan tak? Kandungan baru 37m 4h

1 Trả lời

Check dokter... Sy pon mcm tu... Xboleh tidur... Warded 2 mlm... Lpaz tu sakit lagi, scan2 kat hsptl dua org dokter take over scan baru ckp air ketuban sikit... Beranak masuk ubat lah jwb nya takut baby lemas katanya... Try la check... Supaya xrisau...