DNA

Nk tnya klau mengandung 15minggu blh buat ujian test DNA tk..sbb dia x mngaku sy mngandung ank dia..

9 Các câu trả lời

Bole buat lps bayi lahir... Jgn main2 bila suami xngaku ank dlm kandungan tu ank dia.. Bole jatuh talak li'an sis..

5y trước

Bykkn bersabar ye sis...

Boleh jatuh talak li'an kalau suami xmengaku itu anak dia. Sila rujuk pejabat agama. Hukum Allah jangan buat main2.

Aik, tak ngaku pulak... Korang tak kawin lagi ke? Mne bole suami nk ngelat bg alasan mcm tu

Rasanye tunggu baby lahir kot..taly xsalah salah sy boleh jea buat..result dlm 2minggu

5y trước

Lps beranak je baru boleh buat. Kat hosp@makmal ujian boleh. Dan berbayar.

Tak silap sy boleh buat dna klau bby blom lahir tp doc ambik sample amniotic

Sis pernah bersama lelaki lain ke? Klu ye, mmg la suami curiga..

5y trước

Bersabar ye sis.. Suami berdosa kalau xnak mengaku anak die.. Moga2 terbuka hati suami utk terima.. Aamiin...

knp plak dy xngaku tu ank dy ? pelik2 la org laki zmn ni .

Sis dh kawen ke belum?

Allahu. Bwk byk bersabar sis.

5y trước

Ok