Minum teh tarik

Nk tnya , kita masih 1st trimester, ada ap2 kesan x minum teh tarik .. teringin sngt 😋, blh bg pencerahan ?

21 Các câu trả lời

Sy dr 1st smpai nk beranak minum teh tarik.. hehe tp gula n hb sy okey.. sis kne careful skit sb blm minum air gula kan? Takut sangkut gdm je..

1y trước

Baik☺️

saya time pregnant gila teh ais.. hahahahahaha alhamdulillah xde GDM and anak normal sihat alhamdulillah ❤️

saya mngandung ank saya iman mmg suka teh ais x ada apa masalah kecuali kalo kita ada gdm

Kalau boleh elakkan. Tapi boleh je minum. Cume jangan selalu. Sbb berkafien

bolehh heheheh saya suka teh ais msa pregnant🤣alhamdulillah baby okey je

Xde masalah pun minum cuma berpada la sbab caffeine kan . Risau hb drop.

boleh je,tapi kurgkan sebab terlalu manis..tak elok untk kandugan.

Ok je. Cuma hb boleh terganggu sikit. N maniss. Tp ok jeee hehehe

1y trước

Baikk

kalau msih trimester 1 boleh jer..

Terima kasih 🥰 lega dnga