37 week..firstmom

Nk tnya ibu2..saya skrg 37 weeks,saya jadi makin sensetif dengan suami,kdg2 sampai menangis bila terasa..padahal bila pikir balik hal kecik je..suami mmg baik,rajin tolong kerja rumah,jaga saya..cuma saya jadi makin sensetif..kdg2 kesian pada suami..mmg mcm tu ke ibu2??atau saya je mengada2..#firstbaby

3 Các câu trả lời

mmg cmtu sis.. sy pon start preggy ni asik marah suami je.. kuat merajuk pon ade.. pdhal sbom preggy xde la suka merajuk sgt pon.. tp nsib baik suami fhm.. die bnyk mengalah..😅

Saya baru je mrajuk dgn suami ada tu smpai saya lari tido hotel, tk pernah2 la saya layan prasaan smpai mcmni

ibu preggy mmang mudah sensitif sist ..sy pun MCM tu jga...