assalamulaikum..sy bru je beraslin pada 6.3.2023, ma

nk tnya ibu2 semua, ad tak msaalh mcm sy yg kurang air susu badan..mcn mn ni bg bnyk air susu badan..kesian baby asyik menangis je susu badan d bnyk

3 Các câu trả lời

mkn byk minum byk. kerap bagi bby susu. atau pump susu 2 3 jam sekali. bgi bby susu bdn dulu, kalau x ckup bru topup susu fm. jgn biar kan bby berlapar. nnti die boleh dehydrated. x salah pon topup fm dulu sementara susu nak byk or x ckup susu.

2y trước

kalau dh bagi susu bdn baby masih merengek, boleh tambah susu formula. yg penting jgn biar kan baby merengek. sgt2 normal bru2 bersalin krg susu bdn sbb susu dihasilkan mengikut keperluan bby, cuma ade certain baby nii, jenis yg mnum byk susu. so u kena tambah susu formula kalau bby masih merengek lps susu bdn.

saya berurut di bahgian belakang bdan dan ambik pil bagi ada susu bdan . saya beli di farmasi

cuba jgn stress dan penat . Try ikhtiar minum susu booster

2y trước

moma pregolact