Susu badan kurang

Ada cdangan x nk bg susu badan bnyk cth ubat ke air ke?

4 Các câu trả lời

selain kerapkan bg df atau pump, boleh cuba ni 1) minum air suam/panas 2) minum air kosong sebelum dan semasa menyusu 3) minum milo/horlicks/susu kambing 4) roti jagung 5) makan mknn yg awk suka dan menggembirakan hati awk cth: coklat 6) mkn kurma 7) mkn badam

kerapkan penyusuan, saya makan tak teratur pun, minum pun tksampai 2l. susu elok je, sbb bby kerap susu. saya bkn keturunan byk susu ye, sy hampir give up menyusu jugak sbb susu tk banyak semasa pantang

makan nasik byk. minum air byk. jaga demand and supply. kerap bagi bby df atau pump 2 3 jam sekalo.

mkn2 sayur lebih.,. sayur kacang panjang pun bole meriahkn air susu...