Susu badan

Assalamualaikum nk tnya mommies ii.Ada cara tak nk bgi susu bdn bnyk sbb sy susu ada sebelah je sebelah lgi tkde susu

2 Các câu trả lời

demand and supply. bagi je df atau boleh pump yg sebelah tu. lps tu kena mkn byk minum byk. try urut yg xde susu tu. and check kalau2 nipple tersumbat.

baby directfeed sebelah sahaja ke awak? mcm mana awak tahu susu badan awak kurang? cuba share

2y trước

usia baby awak? berapa kerap awak directfeed baby? 2@3j gap setiap sesi ada x? utk sebelah yg susu dh tak keluar tu awak perlu bagi rangsangan dkt breast utk produce susu semula. awak pam selepas baby menyusu ke? nak susu badan sentiasa maintain ada awak kena jaga demand dan supply awak.