ubat tambah darah

Nk tnya ibu² kt sini...ubat tambah darah wajib mkn kh...sbb sy baru² lagi pregnant....skrg ni sy muntah teruk....nk mkn apa pun x dpt...so sy nk minta pndgn smua lah....

2 Các câu trả lời

Wajib sis.. Sbb ibu2 ni membawa baby.. So.. Perlu lbh darah merah.. Ibu2 akan kurang hb dan ubat iron tu penting.. Bhya kalau hb bwh 11..klu ada bad reaction lepas mkn ubt tu.. Inform nurse.. Nurse akan tukar ubt

5y trước

Ok tq ats pndgn puan....sy usha jgk mkn ubat tu wlpn muntah....