Gatal bahagian kaki

Hi ,, nk tnya bkal mummy ii semua,, sy sorang je ke atau ad lg org lain yg rsa kaki ni gatal ii je sejak kebelakangan ni,, nk tdo mlm pun asyik trjga je sbb gtal sgt 🙂#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #9_weeks

7 Các câu trả lời

mcm sy xda simptom gatal di kaki. sy hanya sakit di bahagian tapak kaki spanjang kehamilan. ttapi kkak sy mmg ada masalah gatal spanjang kehamilan. ksian tgk. mngaru2. dokter pn dah bg ubat mcm2 tp x jalan. smpai lpas bersalin baru ok.

2y trước

mula2 x gatal, nk msuk trimester ke2 dah mula gatal n makin teruk

btl la knp ya sy pn 8minggu gatal2 habis kt kaki bdn smua..habis naik bji2 merh..luka..dh x cantik kulit luka byk..asyik tergaru2..nk buat mcm mna ya💆‍♀️

saya ada jugak tp bukan kt kaki. rs gatal mlm2 dkt blkg bdn, lengan. sebelum tdur mmg kerap tepuk2 katil. tp tetap rs gatal jugak. huhu. hrp2 lps bsalin hilang lah.

2y trước

tu la kn,, hbis naik kudis asyik mggaru je

iya sama , nak2 sy pulak mmg ada eczema , lg lah gatal bila siang cuaca panas dgn mlm bila nk tdi

Sy kalau kena aircond atau angin sejuk sangat memang gatal2 je laa kaki ni. Sedap garu smpai luka2 huhu

2y trước

Kann, tgh nak tido lagi sedap menggaru 😅

saya gatal kaki law sejuk sgt

Tak ada