keperluan bayi

nk tnya, apa yg kena sedia utk bby...sbb ank first. x tahu apa keperluan bayi.

2 Các câu trả lời

Boleh goggle..klau nk list bnyk sgt.. Sbb bby 1st kn so bnyk la brg kena beli.. Tp utk newborn better baju jenis berbutang sbb sng nk pkai.. Katil baby bg sy x perlu sbb bby tido dgn mak, sy beli last x pkai pn.. Ikutla keadaan u rasa nk guna ke x nt.. So utk 1st baby bnyk brg kena beli.. Just beli ikut keperluan.. Gud luck mummy to be❤️

Nie pon sy geogle😁