pregnant anak nom.2

hi nk tnya ada x mmy kt sni muntah sehari smpai 7kali,,,makan je mntah..mnum je mntah..kdang smpai xde mkn smpai bdn xde tenaga nk bgun,,,sy tgh pregnant anak nom 2 & on ubt zincofer...ke kesan ubat tu bt kerap muntah&xde selera.??blh sy tau pendpt mmy2 kat sni..kot ada yg sma cm sy...

2 Các câu trả lời

brp week sis, sy anak first second dua2 sama muntah2 smpai nk msuk 20w, mmg xboleh masuk makanan pape .. tp paksa kan diri jugak, amalkan air kelapa sis, boleh buat hilang loya tekak tu

2mo trước

yups betul .. kurma dgn klau biasa minum susu, ambil tu skli .. boleh kenyang lama

sy x boleh mkn zincofer tu..bau dia pun dah tmuntah..sy makan iberet ..cer sis try iberet ..zincofer mmg rse hanyir klau mkn.tmuntah teruk sy dlu first time mkn