Ingin tahu

hello nk tny, kalau keluar darah beserta lendir tu apa ? sbb skrg dh msuk date utk sy priod . And senggugut pn ad rasa , baru" ni sy ada operation apendix and doc kata ad infection dkt rahim & nmpk cyst dkt ct scan . tp bila review kali ke 2 dh tk nmpk cyst. jd knp darah priod sy kluar mcm tu ya#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ni..better puan rujuk smula dgn doc puan tuk dptkn kepstian.. better buat chckup smula jika ada yg tidak normal berlaku selepas operation..try rujuk kembali dgn pakar o&g..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin