hamil 29week

Nk tau knape klo berdiri lama bahagian bwh perut terasa sakit?nak jalan pn sakit sangat?...da baring baru lega.ade x ibu2 alami spt saya?

17 Các câu trả lời

normal sis sbb mmg ibu memgndg ni xbole brdiri lame sgt . jln pon xbole lame nt kaki akn krem tibe2 . lps tu dudk pon same xbole lame2 akn sakit juga . sy pon klau melipat kain ke cuci pinggang ke kt dapo pon akn sakit d pinggang n ari2 . sbb kepala bby da strt ke bwh sis . klau tgh tngok tv sy mst xbole duduk . sy akn baring bru slesa .

Sy 28w..1st baby.. Sma apa y sy rsa.. Msa dduk dlm keta.. Klau baby gerak.. Rsa sakit bwh perut.. Mo t'kncing pn ada.. Ngilu pn ada..bila b'jln plak.. Baby sllu m'gencang.. Scan hri tu.. Kpla baby mmg bwh prut sdh.. Cma xtau la.. Rsa2x sakit n x selesa ni.. Normal atau x..

Rehat byk.. Jgn byk membongkok. Itu yg say buat sblm ni.. Masa anak first.. Anak kedua ketiga blh bljar dr penglaman dah

memang macam tu sis.. saya time pregnant anak 1st last year pun macam tu... sebelum tido, urut ² sikit kaki yee.. :-)

Sama.. Dr 16w dh start sakit bwh perut.. Skrg 33week.. Lg bertmbh2 sakit...

kena byk berehat sis..sakit tu tnda bby pn penat..bykkan rehat..kesian bby

Saya pun mcm tu.. Huhu first baby. Dpt baring bru selesa

Biasa lah Tu...sbb DH semakin berat perut tuh 🤗

Mgkin kepala bayi sudah turun. Bykkan berehat sis

Hukhuk.. Ptambahan kapasiti.. samalah sis..